Ως μία από τις «Υγιέστερα Αναπτυσσόμενες Εταιρείες» αναγνωρίστηκε η ΑΛΕΣΙΣ ΑΒΕΕ, θυγατρική του ομίλου Μπάρμπα Στάθη, που δραστηριοποιείται στην κατηγορία των κατεψυγμένων και φρέσκων ζυμών μέσω του σήματος «Χρυσή Ζύμη».

Τα προϊόντα της εταιρείας, είναι εδώ και χρόνια αγαπημένη επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών, που τα προσθέτουν στο τραπέζι τους σε κάθε ευκαιρία. Ενώ, η σημαντική διάκριση που έλαβε τώρα η εταιρεία, στον ετήσιο οδηγό της Τράπεζας Πληροφοριών Statbank «Diamonds of the Greek Economy 2014», επισφραγίζει την επιτυχία της. Άλλωστε, όπως αναφέρεται και στο γνωστό σήμα της Χρυσής Ζύμης, «Δεν έτυχε. Πέτυχε».

Σημειώνεται, ότι η ΑΛΕΣΙΣ ΑΒΕΕ ήταν η πρώτη μάρκα στην ελληνική αγορά που λάνσαρε κατεψυγμένες πίτες και πιτάκια έτοιμα για ψήσιμο και οδήγησε έτσι, στη δημιουργία της κατηγορίας των έτοιμων κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης. Επιπλέον, μέσα από τη συνεχή αναζήτηση νέων γευστικών προτάσεων και ιδεών, οδήγησε στην ανάπτυξη μίας αγοράς με υψηλή διείσδυση και συχνότητα χρήσης από τους Έλληνες καταναλωτές.

Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια, με προσήλωση στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας και μοναδικής γεύσης, έχει καταφέρει να εδραιώσει τη θέση της ως ηγέτη στην αγορά κατεψυγμένων ζυμών, προσφέροντας σήμερα μία πλούσια γκάμα προϊόντων, πετυχαίνοντας, μάλιστα, το 2013, να αυξήσει το μερίδιο της σε μία έντονα ανταγωνιστική αγορά, σφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά.

Τα κριτήρια για την επιλογή των εταιρειών που διακρίθηκαν στον ετήσιο οδηγό της Τράπεζας Πληροφοριών Statbank «Diamonds of the Greek Economy 2014», βασίστηκαν σε 10 σημαντικούς οικονομικούς δείκτες, ενώ οι εταιρείες που συμμετείχαν στη διαδικασία αξιολόγησης έφτασαν τις 7.000.