Εάν ακολουθείς την Δέσποινα Βανδή στο Instagram, τότε θα ξέρεις πολύ καλά πόσο αγαπά να μπαίνει στην κουζίνα και να δημιουργεί νόστιμα πιάτα, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύγχρονα και trendy. Η αγάπη της αυτή πρόκειται να γίνει ευρέως γνωστή μέσω της νέας τηλεοπτικής εκπομπής μαγειρικής που πρόκειται να παρουσιάζει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Η εκπομπή αυτή αναμένεται να εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς δείκτες μας από τη συχνότητα του OpenTv στο δεύτερο μισό της σεζόν. Μαζί με τον διακεκριμένο σεφ, Βαγγέλη Δρίσκα, η διάσημη τραγουδίστρια θα παρουσιάσει μια εκπομπή, η οποία θα εστιάζει στη γαστρονομία και την παράδοση. «Τόσα χρονιά σας λέω μέσα από τα ταξίδια μου για το πόσο όμορφους τόπους έχει η Ελλάδα μας! Μοναδική ιστορία,φυσική ομορφιά,φιλόξενοι άνθρωποι και με την καλύτερη κουζίνα για μένα στον κόσμο! Με όλα τα αγαθά της γης, με μεράκι που αγκαλιάζει την παράδοση, οι ελληνικές γεύσεις είναι αξεπέραστες! Και έχω τόσα να σας πω… Κι εγώ κι ο Βαγγέλης!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της με τον σεφ, που ανέβασε στο Instagram.

«Την Ελλάδα που αγαπώ,αυτή θέλω να σας δείξω,σε όλες της τις αποχρώσεις! Στήνουμε μια εκπομπή με πολλή αγάπη και μεράκι για τον τόπο μας που έχει τόσες γωνιές που ούτε κι εγώ ακόμα που θεωρώ πως έχω ταξιδέψει αρκετά,τις ξέρω!Αυτες θα φωτίσουμε!Χαρούμενη που συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν το ίδιο όραμα!», γράφει στη λεζάντα άλλης φωτογραφίας από τα γυρίσματα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VDRISKAS (@vdriskas) on

Και τα teasers δεν σταματούν εδώ, αφού και ο σεφ και η Δέσποινα δεν σταματούν να ανεβάζουν βιντεάκια με behind the scenes στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ έχει κυκλοφορήσει και το πρώτο trailer της εκπομπής.

Το άρθρο της εβδομάδας