Η κρητική εταιρεία TERRA CRETA εξαγοράστηκε από τη ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ. Συγκεκριμένα, με έδρα το Κολυμβάρι Χανίων, η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο της παραγωγής εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και διαθέτει ένα υπερσύγχρονο καθετοποιημένο συγκρότημα ελαιοτριβείου και εμφιαλωτηρίου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα, το εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Terra Creta Grand Cru ποικιλίας Κορονέικη, κατατάχθηκε το 2020 μεταξύ των δέκα καλύτερων ελαιόλαδων παγκοσμίως και ως το Νο 1 πολυβραβευμένο ελληνικό ελαιόλαδο στον κόσμο.

Όσον αφορά τη ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία 70 ετών και αποτελεί τη Νο.1 παραγωγό ζυμαρικών στην Ελλάδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Αλέξανδρος Κίκιζας δήλωσε: «Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά την Terra Creta και τους ανθρώπους της στην οικογένεια της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ. Η είσοδος μας στην κατηγορία του ελαιολάδου σηματοδοτεί την πρόθεσή μας να μετεξελιχθούμε σε έναν όμιλο που θα προσφέρει σε όλον τον κόσμο, τα καλύτερα προϊόντα της ελληνικής διατροφής. Η Terra Creta ξεχωρίζει για τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και για το πάθοςτων ανθρώπων της για τη δημιουργία και παραγωγή τους. Όραμά μας είναι να δώσουμε στο ελληνικό ελαιόλαδο τη θέση που του αξίζει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό».

Δείτε επίσης:
Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ προμηθευτής της χρονιάς

Η Μέλισσα Κίκιζας στηρίζει το εθνικό σύστημα υγείας

Η Μέλισσα βοηθάει στην αναδάσωση των καμένων