Ο Κωτσόβολος γίνεται σημείο συνάντησης για τις κουζίνες του κόσμου και απογειώνει τη μαγειρική τέχνη στα καταστήματά του.

Η Ιταλία, η Γαλλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αλλά και η Άπω Ανατολή βρίσκουν τη θέση τους σε επιλεγμένα καταστήματα Κωτσόβολος και το ταξίδι ξεκινά. Το Croque Monsier συναντά το σούσι και τα σπιτικά ζυμαρικά συναγωνίζονται με το αγαπημένο σε όλους hot dog, με τα απαραίτητα μαγειρικά «εργαλεία». Οι ηλεκτρικές μικροσυσκευές που χαρακτηρίζονται για το μοντέρνο σχεδιασμό τους, τις φινετσάτες γραμμές τους, αλλά κυρίως τις εξειδικευμένες λειτουργίες τους, θα αποτελέσουν μοναδική προσθήκη στον πάγκο της κάθε κουζίνας, αλλά και το απαραίτητο μέσο δημιουργίας υπέροχων γεύσεων.

Όσοι λοιπόν αγαπούν τη διεθνή κουζίνα και τα πειράματα με τις διαφορετικές γεύσεις ή έχουν νοσταλγήσει τις παραδοσιακές συνταγές της πατρίδας τους, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν τα καταστήματα Κωτσόβολος στη Λ. Κηφισίας 124, Αμπελόκηποι και στο Εμπορικό Πάρκο του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, «Ελευθέριος Βενιζέλος», ή το www.kotsovolos.gr και να αφήσουν ελεύθερη τη μαγειρική τους φαντασία.