Ο Kωνσταντίνος Γκελαούζος «Πρεσβευτής» του Αrla PROTEIN, ξεπέρασε τον εαυτό του και με την επίδοσή του 2:16:49 κατάφερε να σπάσει ρεκόρ 17 ετών από Έλληνα αθλητή στην Αυθεντική Μαραθώνια Διαδρομή. Επιπλέον ο συγκεκριμένος χρόνος αποτελεί και προσωπικό του ρεκόρ ενώ ταυτόχρονα κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου για 4η συνεχόμενη φορά.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Γκελαούζου λίγο μετά τον τερματισμό: «Ρίσκαρα πολύ. Πέρασα αρκετά γρήγορα που με χρέωσε μετά. Το πίστεψα, το χρώσταγα στον κόσμο. Τους ευχαριστώ όλους, μου έδωσαν κίνητρο να καταφέρω αυτό που κατάφερα. Εύχομαι και του χρόνου να είμαστε εδώ με νέο ρεκόρ και περισσότερο κόσμο».

Όλοι οι παρευρισκόμενοι στο Παναθηναϊκό στάδιο καταχειροκρότησαν τον Κωσταντίνο στον τερματισμό, ο οποίος γέμισε όλους τους θεατές με συγκίνηση και την ομάδα του Arla PROTEIN με υπερηφάνεια και θαυμασμό!


Κωνσταντίνος Γκελαούζος – Photo credits @Karanikolas

Χαρακτηριστικά η κα Άντζελα Κοτρότσου, Γενική Διευθύντρια της Αrla Foods Hellas, δήλωσε για αυτή την τεράστια επιτυχία του Κωνσταντίνου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και νιώθουμε μεγάλη τιμή που ο Κώστας είναι πρεσβευτής του brand Arla PROTEIN της εταιρείας μας τα τελευταία χρόνια. Η ποιότητα του ως αθλητής, η σκληρή προσπάθειά του και το καταπληκτικό αποτέλεσμα που πέτυχε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2021, αποτελούν απόλυτο ταίριασμα με τις βασικές αρχές που επιθυμεί να υπηρετεί η εταιρεία και τα προϊόντα μας. Ευχόμαστε ο Κωνσταντίνος να είναι πάντα γερός & γεμάτος επιτυχίες».


Γιώργος Σταμούλης 10Κ – Photo credits @Karanikolas

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 ήταν εξίσου σημαντική ημέρα στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας για τον απογευματινό αγώνα των 10χλμ. Ο αθλητής της ομάδας του Arla PROTEIN, Γιώργος Σταμούλης κατέκτησε την 3η θέση στο βάθρο, γεμίζοντας με χαρά την ομάδα για την επίδοσή του.


Δημήτρης Κουλούρης 10Κ – Photo credits @Karanikolas

Επιπλέον, 30 συνολικά αθλητές και φίλοι του Arla PROTEIN έτρεξαν με την Arla PROTEIN Running Team! Μεταξύ αυτών ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου στη Αυθεντική Μαραθώνια διαδρομή και ο πρεσβευτής του Arla PROTEIN, Δημήτρης Κουλούρης που συμμετείχε στα 10Κ και τερμάτισε με πολύ καλό χρόνο.

Tα προϊόντα Arla PROTEIN με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χαμηλά λιπαρά αποτελούν μια πλήρη προϊοντική σειρά που περιλαμβάνει ροφήματα γάλακτος, επιδόρπια γάλακτος, τυρί cottage και κίτρινο τυρί σε φέτες με μόνο 5% λιπαρά και είναι ιδανική επιλογή για αθλητές αλλά και όλους τους πρωταθλητές της καθημερινότητας, που στοχεύουν σε έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζω

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε: http://www.arlafoods.gr

Photo credits ανοίγματος: @zagasphotography

Δείτε επίσης:

Η Arla Foods στηρίζει έρευνα για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας

Ψητός σολομός με κρούστα γιαουρτιού με αρωματικά

Συμβουλές διατροφής από το Arla Protein και το Spetses Mini Marathon

 

Το άρθρο της εβδομάδας