Η μπίρα Fischer επιστρέφει με νέο τηλεοπτικό σποτ, που μας προτρέπει να απολαύσουμε τη ζωή όπως επιθυμούμε, ακολουθώντας τις επιλογές που εκφράζουν τον καθένα από εμάς.

Στη νέα ταινία της Fischer, «It’s about your taste», μεταφερόμαστε σε μια εικονική μικρογραφία της ζωής μας, όπου παρουσιάζονται μία πληθώρα lifestyle επιλογών, ερεθισμάτων και προτάσεων. Η συμπυκνωμένη αυτή καθημερινότητα, κατακλύζεται από την υπερπληροφόρηση και από διάφορες τάσεις που συχνά προωθούνται. Πιο συγκεκριμένα, μεταφερόμαστε σε μία παράσταση ενός μεγάλου θιάσου, o οποίος απαρτίζεται από διαφορετικά acts. Μέσα από διάφορες δράσεις και διακριτά trends της εποχής, γίνεται αναφορά στις τάσεις της μόδας και σε οτιδήποτε επίκαιρο προβάλλεται από τα ΜΜΕ. Οι δράσεις αυτές παρουσιάζουν μεταξύ άλλων την τάση για συστηματική άθληση, τις ενδυματολογικές προτάσεις που αλλάζουν σε κάθε σεζόν και τα trends που υιοθετούνται σε χρόνο ρεκόρ από τα social media. Η Fischer, στο πλαίσιο αυτό, μας προτρέπει να αξιολογούμε ποια από αυτά μπορούν από απλές προτάσεις να γίνουν προσωπικές επιλογές, γιατί τελικά ταιριάζουν στο δικό μας μοναδικό χαρακτήρα και τρόπο ζωής.

Ο πρωταγωνιστής καθ’ όλη τη διάρκεια του σποτ παρακολουθεί την εναλλαγή των σκηνών, που γεμάτες pop λεπτομέρειες και συμβολικές αναφορές, διεκδικούν την προσοχή και το ενδιαφέρον του. Η έντονη δράση κατά την διάρκεια της ταινίας δημιουργεί προσμονή, μέχρι να φτάσει η στιγμή που ο πρωταγωνιστής παίρνει τον λόγο. Τότε είναι που η Fischer, με την ξεχωριστή της ταυτότητα και την ιδιαίτερη αισθητική της, έρχεται γεμάτη αυτοπεποίθηση να μας προτρέψει -διά στόματος του πρωταγωνιστή- να απολαύσουμε τη ζωή όπως ακριβώς εμείς επιθυμούμε, γιατί «it’s about your taste».

Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ εδώ:

Το άρθρο της εβδομάδας