Ο Όμιλος Aldemar Resorts απέσπασε 3 σημαντικά βραβεία στην τελετή απονομής των Tourism Awards 2019, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης του Ομίλου απέσπασε χρυσό βραβείο, το οποίο έρχεται να επισφραγίσει το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την πράσινη στρατηγική που ακολουθεί η εταιρεία. Άλλωστε, η ορθολογική διαχείριση της ενέργειας στα ξενοδοχεία του Ομίλου και η έμφαση στον άνθρωπο, την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον αποτελούν τους πυλώνες της λειτουργίας τους 30 χρόνια τώρα.

Το Elements, το πρωτοποριακό All Inclusive πρόγραμμα, που προέβλεψε τη στροφή προς τη νέα πολυτέλεια της ευζωίας, διακρίθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στα Tourism Awards. Το Elements και ο Όμιλος Aldemar Resorts καλούν τον σύγχρονο ταξιδιώτη να ανακαλύψει την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή του, συνδυάζοντας την υψηλή γαστρονομία και την ήπια άσκηση με τις θεραπείες των βραβευμένων κέντρων θαλασσοθεραπείας Thalasso.

Χρυσό για τρίτη χρονιά απέσπασε και το Sympossio Greek Gourmet Touring, στην κατηγορία Ελληνική κουζίνα / Ανάδειξη τοπικής κουζίνας. Μία πρωτοβουλία του Ομίλου Aldemar Resorts που ταξιδεύει ανά τον κόσμο και γνωρίζει στους συμμετέχοντες, με τον πιο βιωματικό τρόπο, την Ελλάδα μέσα από τις αυθεντικές της γεύσεις, έχοντας συνοδοιπόρους στο ταξίδι αυτό φορείς καθώς και Έλληνες παραγωγούς. Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια ζωής του Sympossio, η διοργάνωση των Tourism Awards και η Boussias Communications, επέλεξαν να το εντάξουν στη Επίσημη Βιβλιοθήκη των καλύτερων πρακτικών στην Ελλάδα σε αναγνώριση της σημαντικής συμβολής του στην προώθηση της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Το άρθρο της εβδομάδας