Τρεις σημαντικές διεθνείς διακρίσεις πρόσθεσε στο ενεργητικό της η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ στο πλαίσιο των φετινών World Cheese Awards.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το Κεφαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ βραβεύτηκε με την ανώτατη διάκριση κατακτώντας το χρυσό βραβείο. Παράλληλα, το Γαλοτύρι  ΔΩΔΩΝΗ απέσπασε την ασημένια διάκριση, ενώ το ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ απέσπασε την χάλκινη διάκριση. Να σημειώσουμε ακόμη, πως ο παγκόσμιος διαγωνισμός World Cheese Awards 2021, πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία υπό την αιγίδα του οργανισμού Guild of Fine Food.

Με πάνω από μισό αιώνα παρουσίας εντός κι εκτός συνόρων, η ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα, διαθέτοντας στην αγορά πάνω από 10 κατηγορίες προϊόντων.

Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά: «Οι τρείς νέες, διεθνείς διακρίσεις αποτελούν ακόμα μια αναγνώριση των προσπαθειών μας και μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους καθώς τα προϊόντα μας αναγνωρίστηκαν στα σημαντικά αυτά βραβεία, ανάμεσα σε προϊόντα από τόσες πολλές άλλες χώρες. Παράλληλα, βραβεύσεις τέτοιου είδους αποτελούν για εμάς ένα τεράστιο κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και μεράκι να προσφέρουμε τα αγνά και αυθεντικά γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ εντός και εκτός Ελλάδας».

Δείτε επίσης:
Το πιο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι από τη Δωδώνη

11 Βραβεία για τη ΔΩΔΩΝΗ στα φετινά Ermis Awards

Βραβείο ανώτερης γεύσης για τη φέτα και το χαλλούμι της Δωδώνη