Οι εκδηλώσεις εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής πραγματοποιούνται και φέτος, για 13η συνεχή χρονιά στον Πειραιά. Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα Λόγω Διατροφής, διοργανώνει ολοήμερo διαδραστικό event στις 16 Οκτωβρίου με κεντρικό σύνθημα: «Βελτιώνω τη διατροφή μου: 365 ημέρες υγείας!».

Δράσεις Πρωινής Εκδήλωσης:
Επιστήμονες Διατροφολόγοι μέλη της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας θα βρίσκονται στον Πεζόδρομο της οδού Δραγάτση στον Πειραιά με στόχο την πραγματοποίηση δωρεάν λιπομέτρησης και αξιολόγησης Βασικού Μεταβολισμού, μέσω ειδικών διαγνωστικών συσκευών. Επιπλέον θα γίνονται σωματομετρήσεις, θα υπολογίζεται ο Δείκτης Μάζας Σώματος των επισκεπτών, οι οποίοι θα ενημερώνονται και σχετικά με τα οφέλη της σωστής και ποιοτικής διατροφής. Θα μοιράζεται επίσης ένα ειδικά σχεδιασμένο εγχειρίδιο διατροφής, αλλά και δωρεάν προϊοντικά δείγματα σε όλους τους επισκέπτες.

Δράσεις Βραδινής Εκδήλωσης:
Επιστημονική ενημέρωση και Cocktail Party συμπληρώνουν τη μεγάλη γιορτή της διατροφής στο DARLING – The bar (Ιακώβου Δραγάτση 8, Πειραιάς).

info
Πεζόδρομος της οδού Δραγάτση (πλατεία Κοραή, πλησίον Δημοτικού θεάτρου), Πειραιάς