Στο πλαίσιο των οινικών εκδηλώσεων «ΒορΟινά» η ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» έχει προγραμματίσει μία σειρά από προτάσεις προς το κοινό. Ανάμεσα σε αυτές το πολύ ενδιαφέρον -και διαδραστικό- masterclass οινογνωσίας και οινογευσίας, «Περιμένοντας τα Λευκά», μία σπουδή πάνω στη δυναμική κορυφαίων λευκών οίνων της Βόρειας Ελλάδας με τον master of wine Κωνσταντίνο Λαζαράκη.

Ο τίτλος “Περιμένοντας τα Λευκά” διαπραγματεύεται την αξία της αναμονής των λευκών οίνων στο χρόνο εφόσον η δυνατότητα της εξέλιξής τους δικαιώνει αυτή την επιλογή.

Στο masterclass, o Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW έχοντας στη διάθεσή του για σπουδή μερικές από τις πλέον κορυφαίες ετικέτες λευκών οίνων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, θα διαπραγματευτεί τη δυναμική τους, με τρόπο διαδραστικό ως προς τους συμμετέχοντες.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος, ενώ ισχύουν όλοι οι κανονισμοί που αφορούν τους κλειστούς χώρους, με αποστάσεις, ατομικό τραπέζι και ατομικό εξοπλισμό για τη γευστική δοκιμή. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή, το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης το οποίο θα ελεγχθεί κατά την προσέλευση (ώρα 18:15). Κόστος ανά άτομο: 35€

Οι ενδιαφερόμενοι/ες να συμμετάσχουν μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής που υπάρχει στον σύνδεσμο: shorturl.at/jCQY6 ή από τα ΝΕΑ στην ιστοσελίδα www.winemakersofnorthgreece.gr

info
Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, 18:30-21:00 (ώρα προσέλευσης 18:15), στην αίθουσα “Garden Hall” του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη.