Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι Δρόμοι Ζωής θα γιορτάσουν το 21ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar τους στο Κέντρο Επικοινωνίας τους, στο Γκάζι, στις  18 και 19 Δεκεμβρίου 2021.

Πρόκειται για ένα bazaar που ετοιμάζουν εξ ολοκλήρου οι εθελοντές της διοργάνωσης και έχει ως στόχο να στηρίξει τις προσπάθειες της, ώστε να μπορεί να συνεχίσει το έργο της για τη στήριξη και προσφορά σε παιδιά που ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού κάτω από ευαίσθητες κοινωνικά συνθήκες.
Τις δυο μέρες που θα κρατήσει το bazaar, οι παριστάμενοι θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν και να γευτούν αλμυρές ή γλυκές γεύσεις, με αγνά υλικά και φτιαγμένες με πολλή αγάπη. Εδώ κάνουν την εμφάνισή τους τα περίφημα βαζάκια στις δοκιμασμένες αγαπημένες γεύσεις αλλά και σε νέους συνδυασμούς. Μαζί τους και τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά και άλλες πολλές νοστιμιές.
Πέρα από τις γεύσεις, θα βρείτε χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, χειροποίητα body scrub και κρέμες για απαλό δέρμα, κεριά ευεξίας, όλα φτιαγμένα από τους εθελοντές, για να επιλέξετε ένα διαφορετικό δώρο για τους αγαπημένους σας αυτά τα Χριστούγεννα.
Παράλληλα, στο «Μικρό Μοναστηράκι» θα βρείτε εκπλήξεις για το σπίτι και βιβλία για τα κρύα βράδια του χειμώνα.
Οι πόροι που εξασφαλίζονται μέσα από την προσφορά και τον κόπο εθελοντών και φίλων χρηματοδοτούν εξ ολοκλήρου τις λειτουργικές ανάγκες του Κέντρου Επικοινωνίας για όλη τη χρονιά.
Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, η είσοδος των επισκεπτών στο χώρο του Bazaar θα επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης, rapid test 48 ωρών ή μοριακό τεστ 72 ωρών.

info
Bazaar Δρόμοι Ζωής, Γαργηττίων 12 στο Γκάζι
Ωράριο: Σάββατο 18 Δεκεμβρίου- Κυριακή 19 Δεκεμβρίου : 10:00-22:00
www.facebook.com/events/726020844530643/
Αλλά και διαδικτυακά: www.bazaar-dromoizois.gr

Δείτε επίσης:
Pre-Xmas εκδήλωση για καλό σκοπό στο Upper Athens Bistro

10 μέρες Χριστούγεννα στο The Meet Market

Έρχεται η μεγαλύτερη γιορτή σοκολάτας στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ