Άλλη μια vegan γιορτή έρχεται στο Γκάζι. Για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο,  17 και 18 Ιουνίου, όλοι οι vegan, vegetarian και όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για τον βιγκανισμό, θα βρίσκονται στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ.

Από πίτσα, σουβλάκια και hotdog, μέχρι παγωτό και όλων των ειδών τα γλυκά, αλλά και μαγειρευτά θα περιμένουν τους λάτρεις του είδους που όλο και αυξάνονται! Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Vegan Life, της διοργανώτριας του Vegan Life Festival, που γίνεται κάθε χρόνο στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vegan Life NGO (@veganlifengo)

Επειδή, όμως, μιλάμε για Market, στον χώρο θα υπάρχουν και αντικείμενα, από συσκευασμένα τρόφιμα και βιβλία, μέχρι καλλυντικά, παπούτσια, αλλά και ρούχα. Ειδικά για τα τελευταία, θα υπάρχει και η δυνατότητα για ανταλλακτικό παζάρι ρούχων, ενώ όσα μείνουν αδιάθετα θα δοθούν στη Fabric Republic, που αναλαμβάνει τη διάθεσή τους.

Στην ίδια φιλοσοφία, η Humanity Greece θα βρίσκεται στον χώρο, για να συλλέγει τρόφιμα για την κουζίνα αλληλεγγύης που συντονίζει.

info
Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Πειραιώς και Ερμού, Αθήνα, τηλ. 210 427 0810.