Μια μοναδική γαστρον0μική εμπειρία θα λάβει χώρα στο εστιατόριο «MFlavours» του Athens Capital Hotel-MGallery την Παρασκευή 17 Μαρτίου. Ο Executive Chef του ξενοδοχείου, Δημήτρηw Μπούτσαλης υποδεχεται τον Γάλλο Chef Clément Convard του εστιατορίου «Le Cénacle» του ξενοδοχείου La Cour des Consuls Hotel & Spa-MGallery Collection στην Τουλούζη, που έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στην ανοικτή κουζίνα του εστιατορίου τους δυο διακεκριμένους σεφ να συμπράττουν αρμονικά για τη δημιουργία ενός four hands dinner υψηλών απαιτήσεων, που «παντρεύει» την ελληνική με τη γαλλική κουζίνα, αναδεικνύοντας τα υλικά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Μεσογειακής Κουζίνας.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις  20:00, με ένα ποτήρι σαμπάνια Deutz. Tα πιάτα του μενού θα συνοδεύονται από εκλεκτά ελληνικά και γαλλικά κρασιά, προσεκτικά επιλεγμένα σε συνεργασία με την εταιρεία Deals SA, που από το 1986 αποτελεί τον κρίκο της γεύσης στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Για κρατήσεις, αναφορικά με το «Four Hands Dinner», επικοινωνήστε με το τηλ. 214 444 2000 ή με την ηλεκτρονική διεύθυνση HB3X8-FB@accor.com