Εν συνεχεία των επιτυχημένων διοργανώσεων των καλοκαιρινών Gastronomy Wednesdays στο Island της αθηναϊκής Ριβιέρα, ο όμιλος Πανά υποδέχεται στην κουζίνα του Athénée μία φορά το μήνα σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επόμενος καλεσμένος στις 19 Νοεμβρίου, ο Βασίλης Μουρατίδης, Executive Chef του Danai Beach Resort & Villas.

Οι γαστρονομικές εκδηλώσεις ονόματι Gastronomy Tuesdays, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος τους, θα πραγματοποιούνται Τρίτη και μετά τον σεφ Αθηναγόρας Κωστάκο, που άνοιξε και την αυλαία των εκδηλώσεων στις 22 Οκτωβρίου, ακολουθεί ο Βασίλης Μουρατίδης.

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου Danai Beach Resort & Villas με τον εκφραστικό χαρακτήρα και την υποδειγματική φινέτσα του αποτελεί μια από τις γαστρονομικές σταθερές της περιοχής. Ο σεφ Βασίλης Μουρατίδης, executive chef του resort, παρουσιάζει μενού διανθισμένα με στοιχεία που κατοχυρώνουν το Squirel -το fine dining εστιατόριο του ξενοδοχείου- ανάμεσα στα εστιατόρια υψηλών προδιαγραφών. Στην κουζίνα του συμπράττουν διεθνείς επιρροές με άρτια τεχνική και γευστική συνέπεια σε ελκυστικούς και απροσδόκητους συνδυασμούς.

Το μενού που θα παρουσιάσει ο σεφ
Welcome
Καπνιστό χέλι με κουρκουμά και παντζάρι

Πρώτο πιάτο
Σκουμπρί με yuzu, σουσάμι και μαύρο σκόρδο

Δεύτερο πιάτο
Φουα γκρα, ποπ κορν, πορτοκάλι και τσάι

Τρίτο πιάτο
Λαυράκι, μπανάνα, πατάτα, λευκή τρούφα

Τέταρτο πιάτο
Περιστέρι, κρέμμύδι, γλυκόριζα, φουντούκια

Επιδόρπιο
Κίτρο, αμύγδαλο, σανγκουίνι
Citrus / almond / blood orange

info
19/11, Βουκουρεστίου 9. Τηλ: 210 3251430.

Το άρθρο της εβδομάδας