Από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι και σήμερα το DeBop έχει ταξιδέψει σε αρκετούς προορισμούς ανά τον κόσμο, έχει γνωρίσει νέες γεύσεις και έχει προτείνει καινούριες γαστρονομικές τάσεις μέσα από μια διοργάνωση που χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης των Αθηναίων αλλά και των ειδικών στο χώρο της γαστρονομίας.

Στις 20 Σεπτεμβρίου το πάρτι του Debop σηκώνει «Μεγάλο Κύμα» και μάς ξεβράζει στον Κεραμεικό. Λαχταριστά burger και υπερ-καυτερά Caribbean fried rice με θαρραλέες δόσεις Carolina Reaper σάλτσας θα κάνουν και τους λιγότερο ντροπαλούς να κοκκινίσουν! Exotic, tropical & groovy μουσικές από τον djChron μπλέκονται με τα «ζωντανά» chan chan των athens cuban all stars, Hierbabuena.

Η tattoo artist Selina Kaos από το Arcane Tattoo Studio μάς περιμένει για να «χτυπήσεουμε» την άγκυρα που θα ρίξετε στον επόμενο προορισμό σας ή ό,τι άλλο θέλουμε. Κι επειδή κλείσιμο «σχολικής χρονιάς» ανεξαρτήτως ηλικίας δε γίνεται χωρίς μπουγέλο δεχόμαστε την πρόκληση και γινόμαστε…μούσκεμα! Και το αυτοκίνητό μας θα γίνει όμως μούσκεμα στο απόλυτο BikiniCarwash με μπόλικη σαπουνάδα, νερά και κορίτσια (ή και αγόρια;) να μας μαθαίνουν τι σημαίνει λαμπίκο!

Όλα αυτά παρέα με daiquiris με φρέσκα φρούτα και προφανώς λαχταριστό street food, όλα σε happy hour τιμές!

info
Big Kahuna, Σαλαμίνος 42, Κεραμεικός, Τηλ.