Η Σπονδή, ένα εστιατόριο που δε χρειάζεται συστάσεις, ορίζοντας εδώ και χρόνια το fine dining στη χώρα μας, ανοίγει το 2024 με γεύση οίνου. Με αφετηρία τον Ιανουάριο και για όλο τον χρόνο μας ξεναγεί σε μια μοναδική γευστική εμπειρία που συνδυάζει οινικούς θησαυρούς από κορυφαίους παραγωγούς της χώρας μας με μοναδικές γαστρονομικές επιλογές με την υπογραφή του executive chef της Σπονδής Arnaud Bignon.

Το φεστιβάλ «Κελάρια της Σπονδής» μας ξεναγεί στα Κελάρια εμβληματικών οινοποιείων μέσα από 5 σπάνιες ετικέτες κρασιών σε ένα menu 5 πιάτων, αφιερωμένο ξεχωριστά σε κάθε οινοπαραγωγό και για μία μόνο ημέρα.

Τα πρώτα από τα «Κελάρια» που θα ανοίξουν είναι τα εξής:

  • 19 Ιανουαρίου Κτήμα Γεροβασιλείου
  • 9 Φεβρουαρίου Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη
  • 1η Μαρτίου Κτήμα Αργυρού

Θα ισχύσει περιορισμένος αριθμός κρατήσεων ανά εκδήλωση.

info
Christian Potelle, τηλ. 210 75 64