Ο head sommelier του θεατράλε μπαρ, Βασίλης Παπαδόπουλος και όλη η ομάδα του Gigifioggos υποδέχονται την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 21:00 την οινοποιητική Μονεμβασίας συνεχίζοντας την πετυχημένη σειρά των wine parties που διοργανώνουν.

Το οινοποιείο της Οικογένειας Τσιμπίδη βρίσκεται στις Βελιές και από τον Σεπτέμβριο του 1997 δεν έχει σταματήσει να δουλεύει αναδεικνύοντας τις ιδιαίτερες γηγενείς ποικιλίες της Μονεμβασίας.

Η οικογένεια Τσιμπίδη θα σάς ταξιδέψει στα αρώματα των σπάνιων ποικιλιών της περιοχής. Θα γνωρίσετε την μοναδική Κυδωνίτσα, ένα λευκό κρασί που μοσχοβολάει κυδώνι και γεμίζει το στόμα, θα απολαύσετε το best seller Ανθοσμία, ένα ρομαντικό ροζέ κρασί με εκρηκτικά αρώματα λουλουδιών και θα γευτείτε το πληθωρικό ερυθρό κρασί το Mura Rossa. Όποιο και αν διαλέξετε το wine bar και οι άνθρωποι του κτήματος θα σας προσφέρουν το δεύτερο ποτήρι ή την φιάλη. Σημειώστε ότι μπορείτε να συνδυάσετε την Κυδωνίτσα με τις πλούσιες σαλάτες του Gigifioggos ή με τα νιόκι, τον Ανθοσμία με τις κροκέτες Jamon με τα μανιτάρια ή τις τραγανές γαρίδες και το Mura Rossa με τις φοβερές τορτίγιες με το μοσχαράκι που λιώνει. Επίσης, τα πλατό επιλεγμένων αλλαντικών και τυριών είναι μια κλασική επιλογή για τις οινικές σας δοκιμές.

info
22/1, 21.00. Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι. Τηλ: 6977655507. Απαραίτητες οι κρατήσεις