Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή χαράς που μας αρέσει να μοιραζόμαστε στιγμές, δώρα αλλά και … πολύ φαγητό με δικούς μας ανθρώπους, συγγενείς και φίλους. Από τώρα έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε και να σχεδιάζουμε πώς θα περάσουμε αυτές τις γιορτές, πού θα πάμε και φυσικά τι θα μαγειρέψουμε!

Για να οργανώσουμε το γιορτινό τραπέζι, χρειάζεται να φτιάξουμε τις λίστες μας και στη συνέχεια να πάμε στο σούπερ μάρκετ για να προμηθευτούμε ό,τι χρειαζόμαστε! Και πού θα βρείτε αμέτρητες επιλογές; Στα καταστήματα και το ΑΒ Eshop, που έχουν ήδη βάλει τα γιορτινά τους και έχουν γεμίσει με αμέτρητες επιλογές, με ποιότητα και χαμηλές τιμές.

Τι θα βρείτε στα ΑΒ;
Εκλεκτά κρεατικά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τυριά, αλλαντικά και delicatessen αλλά και κρασιά. Παράλληλα, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από παραγωγούς της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Επίσης εδώ θα προμηθευτείτε χριστουγεννιάτικα γλυκά με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη. Στο Χριστουγεννιάτικο τεύχος AB Food Stories, τα έσοδα του οποίου διατίθενται για καλό σκοπό, θα βρείτε χριστουγεννιάτικες συνταγές.

Παράλληλα, και φέτος διατίθεται και το Δώρο Αγάπης, που βρίσκεται για έκτη συνεχή χρονιά σε 180 καταστήματα ΑΒ και στο AB Eshop, και προσφέρει λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων στο Σύλλογο «Φλόγα» για τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματική ασθένεια.

Αν θέλετε να αναζητήσετε τις προσφορές, θα τις βρείτε στα δυο γιορτινά φυλλάδια, ενώ για τους κατόχους της κάρτας ΑΒ Plus, οι γιορτές αυτές θα είναι γεμάτες δώρα και πόντους! Κουπόνια και διασκεδαστικά παιχνίδια, που χαρίζουν πόντους, έχουν ήδη έρθει στα κιόσκια AB touchpoint αλλά και online, για ακόμα περισσότερες 6ευρες επιταγές. Ενώ, οι υπέροχες ΑΒ Plus «Έξυπνες Προφορές μόνο για σένα» προσφέρουν γιορτινούς πόντους σε προϊόντα που σίγουρα δεν θα λείψουν από το καλάθι μας.

Αν θέλετε να δείτε προιόντα, προσφορέςμ, συνταγές ή να κάνετε και τα ψώνια σας online τότε μπορείτε να επισκεφτείτε το εορταστικό xmas.ab.gr ή το allazoumesinithies.ab.gr

Τι θα κάνει τις φετινές γιορτές μαγικές, λοιπόν; Οι στιγμές που θα μοιραστούμε ξανά με τους αγαπημένους μας γύρω από το ίδιο τραπέζι.

Καλές γιορτές σε όλους!

Δείτε επίσης:
10 μέρες Χριστούγεννα στο The Meet Market

Pre-Xmas εκδήλωση για καλό σκοπό στο Upper Athens Bistro

Πώς θα γιορτάσουμε φέτος τα Χριστούγεννα – Σύσταση για τεστ πριν τις συναθροίσεις