Η γνωστή γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ μετατρέπεται σε «βοηθό» του Αϊ Βασίλη και μας καλεί να γεμίσουμε το σάκο τους με αγάπη και «γεύση του καλού», ώστε με τη σειρά της να μπορέσει να προσφέρει στήριξη στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ).

Συγκεκριμένα, τις ημέρες των Χριστουγέννων και έως τις 4 Ιανουαρίου, μπορείτε να επισκεφθείτε το ειδικά σχεδιασμένο microsite www.dodoni.eu/gemizoume-agapi, να επιλέξετε το αγαπημένο σας προϊόν μαζί με μία ευχή και να βοηθήσετε τη ΔΩΔΩΝΗ να γεμίσει τον σάκο του Άγιου Βασίλη. Όταν ο σάκος γεμίσει, η γαλακτοβιομηχανία θα στείλει προϊόντα στα 250 παιδιά που φροντίζει η ΕΛΕΠΑΠ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, μαζί με τις θερμότερες ευχές όλων.

Με ΔΩΔΩΝΗ Γεμιζουμε αγαπη 2

Μάλιστα, όσοι συμμετέχουν στην προσπάθεια, εκτός από τη χαρά να προσφέρουν, μπαίνουν αυτόματα και στην κλήρωση για να κερδίσουν γιορτινά καλάθια γεμάτα με προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ. Οι νικητές του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook (http://www.facebook.com/Dodoni.SA).