Τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, όλοι ψάχνουμε για συμπληρώματα και βιταμίνες που θα τονώσουν το ανοσοποιητικό μας και θα ενισχύσουν την υγεία μας. Τελευταία μας ανακάλυψη το Immune Booster, ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή ροφήματος με αναζωογονητική γεύση μούρου.

Το νέο συμπλήρωμα διατροφής της Herbalife Nutrition διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα, τα οποία συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Συγκεκριμένα, το Immune Booster περιέχει τις Βιταμίνες C και D, Σελήνιο και Ψευδάργυρο , καθώς και το συστατικό EpiCor®, ένα επιστημονικώς τεκμηριωμένο συστατικό από ζυμωθείσα ξηρά μαγιά με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Εντάσσοντας το Immune Booster στην καθημερινότητά μας, διασφαλίζουμε τη βέλτιστη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή, ως μέρος ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής.

Η χρήση του είναι απλή: Αναμειγνύουμε 1 φακελάκι (3,7 g) σε 150ml νερό και ανακατεύουμε καλά. Λαμβάνουμε ένα ποτήρι ημερησίως μαζί με το γεύμα μας. Είναι τόσο πρακτικό που μπορούμε να το έχουμε πάντα στην τσάντα μας!

info
Κάθε συσκευασία αποτελείται από 10 φακελάκια και κοστίζει €16,24. Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.herbalife.gr

Δείτε επίσης:

Σπιτικά τσιπς από κολοκύθι με θαλασσινό αλάτι και ξίδι

Καραντίνα: Πώς να μην πάρεις βάρος μένοντας μέσα

Υγιεινός τρόπος ζωής VS κορωνοϊού! Τι λένε οι ειδικοί;