Αυτό το Πάσχα, τα σοκολατένια αυγά του Marks & Spencer Food κλέβουν την παράσταση με τα πρωτότυπα και παιχνιδιάρικα σχέδιά τους.

Τα κλασικά πασχαλινά αυγά από σοκολάτα, παίρνουν άλλη μορφή, για να ικανοποιήσουν τις προτιμήσεις κάθε μικρού, αλλά και μεγάλου παιδιού. Στα Marks & Spencer Food , θα μπορέσετε να βρείτε το πιο κλασικό Eggstremely Thick Chocolatey Speckled Egg, αλλά και τις φανταστικές σοκολατένιες φιγούρες Alfie Bunny, Lucky Lamb, Star Wars και Thomas το Τρενάκι.

Μετά από 30 χρόνια παρουσίας, τα Marks & Spencer Food, ανανεώνουν τα γλυκά προϊόντα της εποχής, εισάγοντας αυτή τη φορά και μια νέα σειρά με χαρακτήρες, τα λαχταριστά Ombles από εξαιρετική βελγική σοκολάτα, σε διαφορετικά, διασκεδαστικά πρόσωπα εμπνευσμένα από τον Percy το Γουρουνάκι.

Μια διαφορετική και πιο αφράτη γλυκιά επιλογή είναι αυτή των hot-cross buns. Στη σειρά τους, προστίθενται τα νέα, απίθανα σοκολατένια, Extremely Chocolatey, για τους λάτρεις της σοκολάτας και τα Luxury hot-cross buns με σταφίδες και μπαχαρικά, για όσους αγαπούν τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις.

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα M&S Food στη σελίδα www.marksandspencerfood.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα Marks & Spencer με την επαναλειτουργία τους.

Δείτε επίσης:

Σοκολατένια αυγά με… ενδιαφέρον!

Tσουρέκια από φούρνο: 14 κλασικά και αγαπημένα!

Βρέθηκε πασχαλινό σοκολατένιο αυγό του 1924