Ένα νέο φυτικό προϊόν κυκλοφόρησε μόλις η εταιρεία  Δωδώνη. Απευθύνεται σε όσους δεν αγαπούν τα γαλακτοκομικά ή έχουν επιλέξει μια vegan διατροφή. Φυσικά, αν έχετε αποφασίσει να νηστεύσετε μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, τότε μπορούν να αποτελέσουν τα ιδανικά σνακ.

Τα Plant’d, τα νέα φυτικά επιδόρπια, κυκλοφορούν σε τρεις μοναδικές γεύσεις: Βρώμη, Βρώμη Βανίλια και Βρώμη με Μήλο και Κανέλα, σε μία συσκευασία, με μοντέρνα εμφάνιση, με κυρίαρχα χρώματα το μπεζ και το πράσινο, φιλοξενώντας διαφορετικές λεπτομέρειες για την κάθε γεύση.

Τα Δωδώνη Plant’d παράγονται από εξαίρετης ποιότητας φυσικά συστατικά με βάση την βρώμη και φυτικές πρωτεΐνες μπιζελιού. Δεν περιέχουν λακτόζη, φοινικέλαιο, σόγια, ξηρούς καρπούς και συντηρητικά.
Επιπλέον, τα φυτικά επιδόρπια Plant’d φέρουν την πιστοποίηση V-Label, η οποία αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και καταχωρημένο σύμβολο σήμανσης προϊόντων που είναι κατάλληλα για vegan και vegetarian κοινό, με τη Δωδώνη να αποτελεί την μοναδική γαλακτοβιομηχανία στην χώρα μας που έχει την συγκεκριμένη πιστοποίηση στην συσκευασία για τα φυτικά της επιδόρπια.
Πού θα τα βρείτε; Σε πολλά σουπερμάρκετ σε όλη την Ελλάδα, σε  μονά κύπελλα, 150g το καθένα.