Ένα νέο e-shop, που αναδεικνύει ποιοτικά ελληνικά προϊόντα και ταυτόχρονα, έχει ως στόχο να μας μυήσει σε μία κουλτούρα γεύσης, ευδαιμονίας και υγιεινής ζωής, δημιούργησε ο nomad chef Ανδρέας Λαγός.

Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, το βιολογικό δασόμελο, οι αρχαίες ποικιλίες ελιάς, τα βότανα είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το όραμα ευζωίας του tagathon. Η δημιουργικότητα των Ελλήνων παραγωγών και η νομαδική αντίληψη του Ανδρέα Λαγού για τη γαστρονομία ενώνονται σε ένα σύνολο προτάσεων, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή γνωριμίας με τα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα. Το άρωμα της εντοπιότητας και το λιτό μεγαλείο της μεσογειακής γευστικής κληρονομιάς αποκτούν, μέσα από μία μοντέρνα ματιά κι αισθητική, ένα ολοκαίνουργιο νόημα.

Στο tagathon.com, ο Ανδρέας Λαγός συγκεντρώνει με προσοχή το απόσταγμα της έρευνάς του ανάμεσα στα καλύτερα ελληνικά προϊόντα και παρουσιάζει τις δικές του συνθέσεις. Απολαύστε την εμπειρία του tagathon λοιπόν και συνδυάστε τις κλασικές αξίες με τις νέες εμπνεύσεις που επαναπροσδιορίζουν την έννοια των essentials της κουζίνας, ενώ χαρίζουν στην ελληνική παραγωγή τη θέση που της αξίζει.

info
tagathon.com

Δείτε επίσης:
Η αγαπημένη μας σάλτσα σόγιας, που χρησιμοποιούμε ακόμα και στο rib-eye

«Clean Label»: Με σεβασμό στην αδυναμία μας!

Μέλι από την οικογένεια Μουρίκη