Τα Three Cents τα γνωρίζουμε και τα αγαπάμε. Πρόσφατα, όμως, κυκλοφόρησαν και τα Three Cents Zero Sugar, τα οποία διατηρούν την υψηλή τους ποιότητα και τις γεύσεις της αυθεντικής συνταγής τους με 0% ζάχαρη! Έτσι, τα απολαμβάνουμε χωρίς ενοχές όλες τις ώρες της ημέρας!

Οι γευστικές επιλογές

Pink grapefruit soda zero
Ένα αρωματικό αναψυκτικό από φρέσκα ροζ γκρέιπφρουτ, που διακρίνεται για το έντονο και σύνθετο άρωμά του.

Mandarin & bergamot soda zero
Το ζωηρό άρωμα του περγαμόντου συνδυάζεται αρμονικά με το γλυκό άρωμα του μανταρινιού και δημιουργούν ένα ιδιαίτερο αναψυκτικό που αναδεικνύει τα ελληνικά εσπεριδοειδή.

Cherry soda zero
Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός από αγριοκέρασα και κουκούτσια κερασιών, που αναδεικνύει τις σύνθετες, γλυκές γεύσεις του φρούτου.

Tonic water zero
Τόνικ που συνοδεύει το premium gin ή την vodka μας. Η απόλυτη επιλογή για το τέλειο Gin & Tonic χωρίς ζάχαρη.

Γνωρίζουμε την εταιρία
Η Three Cents Artisanal Beverages ιδρύθηκε από μια ομάδα bartender που αναζητούσαν άριστα υλικά ανάμειξης για τα κοκτέιλ τους. Κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει στα ποτά το δυνατό άρωμα και ζωηρή ανθράκωση.

Για την παρασκευή τους χρησιμοποιούνται φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητά χρώματα. Η προσθήκη του διοξειδίου του άνθρακα γίνεται υπό συνθήκες πολύ υψηλής πίεσης για να διαφυλαχθεί η ανθράκωση και το άρωμα σε βάθος χρόνου.

Τα προϊόντα της Three Cents Artisanal Beverages αποτελούν υλικά ανάμιξης από bartender προς bartender απολαμβάνονται όμως και σκέτα σαν αναψυκτικά.

Δείτε επίσης:

Espresso Tonic: Προσθέτοντας μπουρμπουλήθρες στον καφέ

Ros Solis: Αναψυκτικά με έμπνευση από το ροσόλι του 19ου αι.

Πώς να φτιάξετε τα 8 πιο δημοφιλή κοκτέιλ με τζιν