Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και σιγά σιγά προετοιμαζόμαστε για το γιορτινό τραπέζι.  Γι’ αυτό και το ερώτημα που σας θέσαμε στο καθιερωμένο μας poll στο Viber είναι σε αυτό το κλίμα και αφορά και πάλι κάτι γλυκό: panettone ή κορμός;

Οι απαντήσεις σας εξ αρχής έδειξαν τη σαφή προτίμησή σας στον κορμό καθώς επικράτησε με 74%, αφήνοντας πίσω του το panettone.

Δείτε παρακάτω τις συνταγές μας:

Κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού
Αυτός ο κορμός σοκολάτας με τη συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου αποτελεί το ιδανικό επιδόρπιο για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας.

Λαχταριστός κορμός Black Forest
Το καλύτερο κλείσιμο για ένα εορταστικό τραπέζι, αυτός ο κορμός black forest θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Κορμός Χριστουγέννων
Μια συνταγή που συνδυάζει τη λευκή σοκολάτα με το πικραμύγδαλο αλλά και τον καφέ. Ό,τι πρέπει για να την ετοιμάσετε και να την προσφέρετε ως επιδόρπιο-δώρο σε κάποιο γιορτινό κάλεσμα.

Τέλος, σας έχουμε μια συνταγή για πανετόνε από τον pastry chef του Madame Fraise Ευγένιο Βαρδακαστάνη:

Panettone κάστανο-σοκολάτα
Μπορεί η συνταγή να είναι λίγο απαιτητική και να χρειάζεται αρκετή προετοιμασία και αρκετές ώρες ξεκούραση, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!