Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΑΒΓΟ - ΤΥΡΙ
ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ
ΜΕ Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ
ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ
20'
Φριτάτα με φέτα και σπανάκι
20'
Croque-Madame α λα αγγλικά ή αλλιώς eggs in a hole
45'
Πατατοσαλάτα με αγκινάρες και αυγά
30'
Σαλάτα νισουάζ με φρέσκο τόνο
30'
Φριτάτα με ζυμαρικά, φέτα και γραβιέρα
25'
Φριτάτα με περισσεύματα από το γιορτινό τραπέζι
30'
Αυγά πασχαλινά σερβιρισμένα με μαγιονέζα και ρώσικη σαλάτα
Ορεκτικό που μπορείτε να φτιάξετε για να αξιοποιήσετε τα αυγά του Πάσχα που
περίσσεψαν
.
10'
Αβγά γεμιστά με κρέμα από τον κρόκο τους, απάκι, τσίλι και μυρώνια
25'
Κάρι με τα αβγά του Πάσχα
25'
Ομελέτα με κιμά
40'
Ομελέτα φούρνου σαν πίτσα με μανιτάρια, πιπεριές, ζαμπόν και φέτα
40'
Αβγά με ζαμπόν γκρατινέ στο φούρνο
40'
Σαλάτα με γεμιστά αβγά