Olive Magazine logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Κρέας
Λαχανικά
Ψάρια-Θαλασσινά
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Αβγό-Τυρί
Ρύζι
Κιμάδες
Ζυμαρικά
Συνταγές με κρέμα γάλακτος
Σοκολάτα
Ροφήματα
Πουλερικά
Πίτες-Πίτσες-Τάρτες
Ζύμες - Ψωμιά
Γλυκά
Αλλαντικά

ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ

Περίσταση – Είδος Κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
Εποχικές συνταγές
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Διεθνής κουζίνα
Γιορτινό τραπέζι
Χριστούγεννα
Πάσχα
Για το πάρτι
Ethnic
Για το παιδί
Καθημερινό τραπέζι
Fusion

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Κατσαρόλας
Τρόπος μαγειρέματος
Φούρνου
Τηγάνι
Σχάρας - BBQ
Χωρίς μαγείρεμα
Είδος πιάτου
Κυρίως πιάτα
Ορεκτικά – Μεζέδες
Συνοδευτικά
Τα βασικά
Σάλτσες - Σος - Ντιπ - Αλείμματα
Ζωμοί - Μαρινάδες
Βασικές συνταγές
Σούπες
Σαλάτες
Επιδόρπια
Είδος γεύματος
Καθημερινό τραπέζι
Κυριακάτικο τραπέζι
Οικονομικές
Νηστίσιμα
Ειδική διατροφή
Για χορτοφάγους
Για vegans
Για διαβητικούς
Χωρίς γλουτένη
Σνακ
Light
Στο Πι και Φι
Πρωινό – Brunch
Με ό,τι περισσεύει
Κύριο υλικό
Ψάρια-Θαλασσινά
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Λαχανικά
Ζυμαρικά
Αβγό - Τυρί
Κρεατικά
Ρύζι
Πουλερικά
Ζύμες - Ψωμιά
Πίτες – Τάρτες
Κιμάδες
Χοιρινό
Μοσχάρι
Εθνικές Κουζίνες
Λίβανος
Ιταλία
Γερμανία
Γαλλία
Βραζιλία
Αργεντινή
Αμερική
Ταϊλάνδη
Σκανδιναβία
Ρωσία
Πορτογαλία
Περού
Μεξικό
Μεγάλη Βρετανία
Κωνσταντινούπολη
Κύπρος
Κούβα
Κίνα
Ισπανία
Ιράν
Ινδία
Ιαπωνία
Αφιερώματα
Γιώτης
Trata
Sunny Via
Safcol
Lurpak
Fytro
Del Monte
Το Μαννα Τσατσαρωνάκη
Ομοσπονδία
Όλυμπος
Νιτσιάκος
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
Μπάρμπα Στάθης
Μακεδονικό Ταχίνι
Κρητών 'Αρτος
εζα
ΔΩΔΩΝΗ
Δέλτα
Βλάχα
Αλλαντικά
Συνταγές που μαγεύουν
Πάσχα
Οι δικές σας συνταγές
Οι δικές σας συνταγές (γλυκά)
Οι δικές σας συνταγές (αλμυρά)
Μαγειρεύουμε με
Κυνήγι
Καθαρά Δευτέρα
Γλυκά
Tάρτες
Light-γλυκά
Τούρτες – Πάστες
Σοκολάτα
Παγωτά – Σορμπέ
Μπισκότα – Κουλούρια – Μικρά κεράσματα
Λικέρ & Ροφήματα
Κρέμες - Μους - Ζελέ
Κέικ – Τσουρέκια
Εποχικά γλυκά
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Πάσχα
Νηστίσιμα γλυκά
Διάφορα
Γλυκά τηγανιού
Γλυκά ταψιού – Πίτες
Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες
Γιώτης
Αρνί - Κατσίκι
Quick Videos
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΦΙΛΤΡΩΝ
filter icon
Φίλτρα
  • ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
clock icon
50'

Κοκκινιστό κριθαράκι με ντοματίνια και σος μυρωδικών

clock icon
55'

Στρογγυλή κιμαδόπιτα με καμαμπέρ

clock icon
2:10'

Χοιρινό με σέλινο αυγολέμονο

clock icon
2:5'

Ογκρατέν με λαχανικά και μπεσαμέλ

clock icon
1:40'

Ρεβιθάδα με πράσα και μελωμένη πανσέτα

clock icon
1:35'

Χταπόδι μαγειρεμένο με 2 τρόπους και ελιές τηγανητές

clock icon
1:25'

Χοιρινή πανσέτα με πουρέ ρεβιθιού

Το μαρινάρισμα της πανσέτας είναι το μικρό μυστικό της νοστιμιάς τους ενώ ο βελούδινος πουρές ρεβιθιών ολοκληρώνει το γευστικό αποτέλεσμα.

clock icon
30'

Καπονάτα, ένα άλλου τύπου μπριάμ

clock icon
1:30'

Ψητές πατάτες γεμιστές με χταπόδι κρασάτο

clock icon
40'

Κολιοί στο φούρνο με ντοματίνια και πουρέ αρακά

clock icon
2:40'

Μοσχαράκι γιουβέτσι κλασικό

clock icon
1:30'

Κυδώνια γεμιστά

clock icon
1:20'

Πατέ με κιμά και πλιγούρι

clock icon
1:55'

Ψητή πατάτα με γέμιση κιμά και σάλτσα μανιταριών

clock icon
60'

Μακαρονόπιτα ρολό τυλιγμένη σε φύλλο κρούστας

Περισσοτερες συνταγες
                            
Olive Magazine Logo
© 2022 Olive Magazine
Powered by cloudevo