clock icon
50'

Φιλέ μινιόν σος Μαδέρα

Το φιλέ μινιόν σος Μαδέρα που μεσουρανούσε στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου την δεκαετία του 70, εκπροσωπεί επάξια τη κλασική Γαλλική κουζίνα. Κομψές αλλά γεμάτες γεύσεις με εντάσεις απ’ το γλυκό κρασί της Μαδέρα, umami απ’ τα μανιτάρια και τον ζωμό βοδινού και έξτρα νοστιμιά απ’ το βούτυρο πάνω σε ένα ελαφρά ψημένο μοσχαρίσιο φιλέτο. Κάποιες φορές μάλιστα το σέρβιραν πάνω σε μια ψημένη και βουτυρωμένη φέτα ψωμιού. Μια εύκολη και γρήγορη γαλλική συνταγή με λίγα υλικά και γιορτινό χαρακτήρα!