Olive Magazine logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Λαχανικά
Πίτες-Πίτσες-Τάρτες
Ρύζι
Αβγό-Τυρί
Ζυμαρικά
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Ζύμες - Ψωμιά
Ψάρια-Θαλασσινά
Συνταγές με κρέμα γάλακτος
Σοκολάτα
Ροφήματα
Πουλερικά
Κρέας
Κιμάδες
Γλυκά
Αλλαντικά

ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ

Περίσταση – Είδος Κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
Εποχικές συνταγές
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Γιορτινό τραπέζι
Χριστούγεννα
Πάσχα
Διεθνής κουζίνα
Για το παιδί
Για το πάρτι
Ethnic
Καθημερινό τραπέζι
Fusion

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Για χορτοφάγους
Είδος πιάτου
Ορεκτικά – Μεζέδες
Σαλάτες
Κυρίως πιάτα
Συνοδευτικά
Σούπες
Τα βασικά
Σάλτσες - Σος - Ντιπ - Αλείμματα
Βασικές συνταγές
Ζωμοί - Μαρινάδες
Επιδόρπια
Είδος γεύματος
Ειδική διατροφή
Για διαβητικούς
Για vegans
Χωρίς γλουτένη
Κυριακάτικο τραπέζι
Καθημερινό τραπέζι
Οικονομικές
Στο Πι και Φι
Νηστίσιμα
Light
Πρωινό – Brunch
Σνακ
Με ό,τι περισσεύει
Κύριο υλικό
Λαχανικά
Πίτες – Τάρτες
Αβγό - Τυρί
Ρύζι
Ζυμαρικά
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Ζύμες - Ψωμιά
Κρεατικά
Ψάρια-Θαλασσινά
Πουλερικά
Τρόπος μαγειρέματος
Φούρνου
Κατσαρόλας
Χωρίς μαγείρεμα
Τηγάνι
Σχάρας - BBQ
Εθνικές Κουζίνες
Γαλλία
Λίβανος
Ιταλία
Ιράν
Γερμανία
Βραζιλία
Αργεντινή
Αμερική
Ταϊλάνδη
Σκανδιναβία
Ρωσία
Πορτογαλία
Περού
Μεξικό
Μεγάλη Βρετανία
Κωνσταντινούπολη
Κύπρος
Κούβα
Κίνα
Ισπανία
Ινδία
Ιαπωνία
Αφιερώματα
Γιώτης
Trata
Sunny Via
Safcol
Lurpak
Fytro
Del Monte
Το Μαννα Τσατσαρωνάκη
Ομοσπονδία
Όλυμπος
Νιτσιάκος
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
Μπάρμπα Στάθης
Μακεδονικό Ταχίνι
Κρητών 'Αρτος
εζα
ΔΩΔΩΝΗ
Δέλτα
Βλάχα
Χοιρινό
Συνταγές που μαγεύουν
Πάσχα
Οι δικές σας συνταγές
Οι δικές σας συνταγές (γλυκά)
Οι δικές σας συνταγές (αλμυρά)
Μοσχάρι
Μαγειρεύουμε με
Κυνήγι
Κιμάδες
Καθαρά Δευτέρα
Γλυκά
Tάρτες
Light-γλυκά
Τούρτες – Πάστες
Σοκολάτα
Παγωτά – Σορμπέ
Μπισκότα – Κουλούρια – Μικρά κεράσματα
Λικέρ & Ροφήματα
Κρέμες - Μους - Ζελέ
Κέικ – Τσουρέκια
Εποχικά γλυκά
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Πάσχα
Νηστίσιμα γλυκά
Διάφορα
Γλυκά τηγανιού
Γλυκά ταψιού – Πίτες
Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες
Γιώτης
Αρνί - Κατσίκι
Αλλαντικά
Quick Videos
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΦΙΛΤΡΩΝ
filter icon
Φίλτρα
  • ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
  • ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ
clock icon
1:10'

Κανελόνια με μανιτάρια, πράσα, σπανάκι και λαδοτύρι

clock icon
2:5'

Ογκρατέν με λαχανικά και μπεσαμέλ

clock icon
40'

Κροκέτες με κρεμμύδι τουρσί και τυρί

clock icon
30'

Σαλάτα με γλυκιά κολοκύθα και σάλτσα από παντζάρι, φρέσκια μυζήθρα και δυόσμο

clock icon
20'

Νιόκι με σπανάκι και ροκφόρ

clock icon
1:30'

Ιταλικά νιόκι με βερονέζικη σάλτσα ντομάτας

clock icon
1:20'

Γαλλικό γκρατέν με πατάτες ντοφινουάζ

Στο άκουσμα της λέξης «ντοφινουάζ» το μυαλό μας πάει σε μια συνταγή προφανώς γαλλική, σαφώς με βούτυρο και μοσχοκάρυδο, και η αλήθεια είναι αυτή, καθώς οι απολαυστικές λεπτοκομμένες πατάτες γκρατέν είναι η απόλυτη γαλλική γεύση! Δείτε πώς να ετοιμάσετε τις προτάσεις μας, χρησιμοποιώντας τα σκεύη και τα εργαλεία τoυ Cook-Shop.

clock icon
1:50'

Μoυσακάς με μανιτάρια

clock icon
1:30'

Ντολμάδες γιαλαντζί

clock icon
1:45'

Λαχανοντολμάδες με τραχανά, μάραθο και λεμονάτη σάλτσα

clock icon
1:15'

Αλμυρό κέικ με γραβιέρα και λιαστές ντομάτες

clock icon
1:30'

Μανιταρόπιτα

clock icon
0'

Ριζότο με κάστανα και μανιτάρια

clock icon
1:45'

Τάρτα τατέν με χαρουπάλευρο, παντζάρι, φέτα και πετιμέζι

clock icon
15'

Σαλάτα με κουλούρι Θεσσαλονίκης, αβοκάντο, ρόδι και ταχίνι

Περισσοτερες συνταγες
                            
Olive Magazine Logo
© 2022 Olive Magazine
Powered by cloudevo