Olive Magazine logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Λαχανικά
Ψάρια-Θαλασσινά
Αβγό-Τυρί
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Πουλερικά
Συνταγές με κρέμα γάλακτος
Σοκολάτα
Ρύζι
Ροφήματα
Πίτες-Πίτσες-Τάρτες
Κρέας
Κιμάδες
Ζύμες - Ψωμιά
Ζυμαρικά
Γλυκά
Αλλαντικά

ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ

Περίσταση – Είδος Κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
Διεθνής κουζίνα
Εποχικές συνταγές
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Για το πάρτι
Γιορτινό τραπέζι
Χριστούγεννα
Πάσχα
Ethnic
Για το παιδί
Καθημερινό τραπέζι
Fusion

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Είδος πιάτου
Τα βασικά
Σάλτσες - Σος - Ντιπ - Αλείμματα
Βασικές συνταγές
Ζωμοί - Μαρινάδες
Ορεκτικά – Μεζέδες
Συνοδευτικά
Σαλάτες
Σούπες
Κυρίως πιάτα
Επιδόρπια
Είδος γεύματος
Ειδική διατροφή
Για vegans
Για χορτοφάγους
Για διαβητικούς
Χωρίς γλουτένη
Στο Πι και Φι
Οικονομικές
Καθημερινό τραπέζι
Νηστίσιμα
Κυριακάτικο τραπέζι
Light
Σνακ
Πρωινό – Brunch
Με ό,τι περισσεύει
Τρόπος μαγειρέματος
Χωρίς μαγείρεμα
Κατσαρόλας
Φούρνου
Τηγάνι
Σχάρας - BBQ
Κύριο υλικό
Λαχανικά
Αβγό - Τυρί
Ψάρια-Θαλασσινά
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Πουλερικά
Κρεατικά
Ζύμες - Ψωμιά
Ζυμαρικά
Ρύζι
Πίτες – Τάρτες
Εθνικές Κουζίνες
Μεξικό
Λίβανος
Αργεντινή
Πορτογαλία
Ιταλία
Ινδία
Γερμανία
Γαλλία
Βραζιλία
Αμερική
Ταϊλάνδη
Σκανδιναβία
Ρωσία
Περού
Μεγάλη Βρετανία
Κωνσταντινούπολη
Κύπρος
Κούβα
Κίνα
Ισπανία
Ιράν
Ιαπωνία
Quick Videos
Καθαρά Δευτέρα
Κιμάδες
Αφιερώματα
Ομοσπονδία
Trata
Sunny Via
Safcol
Lurpak
Fytro
Del Monte
Το Μαννα Τσατσαρωνάκη
Όλυμπος
Νιτσιάκος
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
Μπάρμπα Στάθης
Μακεδονικό Ταχίνι
Κρητών 'Αρτος
εζα
ΔΩΔΩΝΗ
Δέλτα
Γιώτης
Βλάχα
Χοιρινό
Συνταγές που μαγεύουν
Πάσχα
Οι δικές σας συνταγές
Οι δικές σας συνταγές (γλυκά)
Οι δικές σας συνταγές (αλμυρά)
Μοσχάρι
Μαγειρεύουμε με
Κυνήγι
Γλυκά
Tάρτες
Light-γλυκά
Τούρτες – Πάστες
Σοκολάτα
Παγωτά – Σορμπέ
Μπισκότα – Κουλούρια – Μικρά κεράσματα
Λικέρ & Ροφήματα
Κρέμες - Μους - Ζελέ
Κέικ – Τσουρέκια
Εποχικά γλυκά
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Πάσχα
Νηστίσιμα γλυκά
Διάφορα
Γλυκά τηγανιού
Γλυκά ταψιού – Πίτες
Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες
Αρνί - Κατσίκι
Αλλαντικά
filter icon
Φίλτρα
clock icon
25'

Το τέλειο γουακαμόλε

clock icon
50'

Σκορδαλιά με πατάτα

clock icon
15'

3 σάλτσες για το ψητό

clock icon
10'

3 βινεγκρέτ για πράσινες σαλάτες

clock icon
60'

Παντζαροσαλάτα με ροζ σκορδαλιά

clock icon
10'

Πράσινη μαγιονέζα με εστραγκόν, καρότο και κάππαρη

clock icon
40'

Μπραντάδα

Γνωστό ορεκτικό στην Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Νότια Γαλλία, που έφτασε μέχρι τα Επτάνησα. Παραδοσιακά γίνεται σε ξύλινο ή μαρμάρινο γουδί, γιατί, όπως υποστηρίζουν οι εραστές της, έτσι γίνεται πιο νόστιμη… Και στο μπλέντερ όμως, δεν χάνει τίποτα από τη γεύση της. Πώς να ξαρμυρίσετε τον υγράλατο μπακαλιάρο

clock icon
60'

Σκορδαλιά σε 3 παραλλαγές

clock icon
20'

Ταραμοσαλάτα με μαϊντανό και φρέσκο κρεμμυδάκι

clock icon
15'

Ταραμοσαλάτα σε τρεις εκδοχές

clock icon
30'

Πέστο με πιπεριές Φλωρίνης, φέτα και μαϊντανό

clock icon
20'

Ντιπ κόκκινης πιπεριάς στη σαλάτα και στο σάντουιτς

clock icon
15'

Μαγιονέζα σε 3 παραλλαγές

clock icon
15'

Τυροκαυτερή

clock icon
15'

Καρυδάτη σκορδαλιά

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Olive Magazine Logo
© 2022 Olive Magazine
Powered by cloudevo