Olive Magazine logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Ρύζι
Λαχανικά
Ζύμες - Ψωμιά
Ψάρια-Θαλασσινά
Συνταγές με κρέμα γάλακτος
Σοκολάτα
Ροφήματα
Πουλερικά
Πίτες-Πίτσες-Τάρτες
Κρέας
Κιμάδες
Ζυμαρικά
Γλυκά
Αλλαντικά
Αβγό-Τυρί

ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ

Περίσταση – Είδος Κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
Εποχικές συνταγές
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Για το παιδί
Διεθνής κουζίνα
Γιορτινό τραπέζι
Χριστούγεννα
Πάσχα
Για το πάρτι
Ethnic
Καθημερινό τραπέζι
Fusion

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Για vegans
Είδος πιάτου
Τα βασικά
Βασικές συνταγές
Σάλτσες - Σος - Ντιπ - Αλείμματα
Ζωμοί - Μαρινάδες
Κυρίως πιάτα
Ορεκτικά – Μεζέδες
Σούπες
Συνοδευτικά
Σαλάτες
Επιδόρπια
Είδος γεύματος
Ειδική διατροφή
Για χορτοφάγους
Για διαβητικούς
Χωρίς γλουτένη
Καθημερινό τραπέζι
Νηστίσιμα
Οικονομικές
Light
Στο Πι και Φι
Σνακ
Πρωινό – Brunch
Με ό,τι περισσεύει
Κυριακάτικο τραπέζι
Τρόπος μαγειρέματος
Κατσαρόλας
Φούρνου
Χωρίς μαγείρεμα
Τηγάνι
Σχάρας - BBQ
Κύριο υλικό
Λαχανικά
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Ρύζι
Ζύμες - Ψωμιά
Ζυμαρικά
Πίτες – Τάρτες
Κρεατικά
Αβγό - Τυρί
Ψάρια-Θαλασσινά
Πουλερικά
Εθνικές Κουζίνες
Κωνσταντινούπολη
Γερμανία
Γαλλία
Βραζιλία
Αργεντινή
Αμερική
Ταϊλάνδη
Σκανδιναβία
Ρωσία
Πορτογαλία
Περού
Μεξικό
Μεγάλη Βρετανία
Λίβανος
Κύπρος
Κούβα
Κίνα
Ιταλία
Ισπανία
Ιράν
Ινδία
Ιαπωνία
Αφιερώματα
Ομοσπονδία
Trata
Sunny Via
Safcol
Lurpak
Fytro
Del Monte
Το Μαννα Τσατσαρωνάκη
Όλυμπος
Νιτσιάκος
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
Μπάρμπα Στάθης
Μακεδονικό Ταχίνι
Κρητών 'Αρτος
εζα
ΔΩΔΩΝΗ
Δέλτα
Γιώτης
Βλάχα
Quick Videos
Καθαρά Δευτέρα
Χοιρινό
Συνταγές που μαγεύουν
Πάσχα
Οι δικές σας συνταγές
Οι δικές σας συνταγές (γλυκά)
Οι δικές σας συνταγές (αλμυρά)
Μοσχάρι
Μαγειρεύουμε με
Κυνήγι
Κιμάδες
Γλυκά
Tάρτες
Light-γλυκά
Τούρτες – Πάστες
Σοκολάτα
Παγωτά – Σορμπέ
Μπισκότα – Κουλούρια – Μικρά κεράσματα
Λικέρ & Ροφήματα
Κρέμες - Μους - Ζελέ
Κέικ – Τσουρέκια
Εποχικά γλυκά
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Πάσχα
Νηστίσιμα γλυκά
Διάφορα
Γλυκά τηγανιού
Γλυκά ταψιού – Πίτες
Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες
Γιώτης
Αρνί - Κατσίκι
Αλλαντικά
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΦΙΛΤΡΩΝ
filter icon
Φίλτρα
  • ΓΙΑ VEGANS
clock icon
30'

Φτιάχνουμε κρεμμύδι τουρσί

clock icon
1:5'

Χούμους

clock icon
1:35'

Ψωμί ολικής άλεσης

clock icon
15'

Παραδοσιακή σκορδαλιά με ψωμί

clock icon
50'

Σπανακόρυζο

clock icon
1:5'

Αγκινάρες τουρσί

clock icon
1:25'

Φασολάδα, η παραδοσιακή

Ζεστή και ωραία χυλωμένη, συνοδευόμενη στο τραπέζι από ρέγκα καπνιστή- ή και σκέτη με ένα καλό ζυμωτό ψωμί για ατελείωτες βούτες- είναι ό,τι πρέπει για τα κρύα του χειμώνα!

clock icon
45'

Πατατοσαλάτα κλασική

clock icon
1:30'

Λαδένια Κιμώλου

clock icon
1:20'

Φακές σούπα

clock icon
2:10'

Γίγαντες γιαχνί

clock icon
1:10'

Φασολάκια λαδερά

clock icon
1:30'

Ιμάμ μπαϊλντί

clock icon
2:5'

Μπάμιες στο φούρνο με σάλτσα ντομάτας

clock icon
50'

Σκορδαλιά με πατάτα

Περισσοτερες συνταγες
                            
Olive Magazine Logo
© 2022 Olive Magazine
Powered by cloudevo