clock icon
25'

Cacio e Pepe

Η πληθωρική απλότητα της cacio e pepe (τυρί και πιπέρι) είναι η πεμπτουσία της παραδοσιακής Ιταλικής κουζίνας που καταφέρνει γευστικά θαύματα με ελάχιστα υλικά. Εδώ, στην κλασική συνταγή απ’ το Λάτσιο, έχουμε αντικαταστήσει την εξαιρετικά δύσκολη παραδοσιακή τεχνική να γίνει η κρεμώδης σάλτσα του πεκορίνο με το βραστό νερό, με μια σύγχρονη που χρησιμοποιεί απλά έναν πολυκόφτη, με αποτέλεσμα να έχετε τέλειο αποτέλεσμα σε ελάχιστο χρόνο. Μην αντικαταστήσετε το πεκορίνο Ρομάνο από παρμεζάνα, δεν είναι το ίδιο!