Διαδικασία
Προετοιμάζετε τα μανιτάρια: Τοποθετείτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και μαρινάρετε για μερικές ώρες. Ψήνετε στη σχάρα και μαγειρεύετε μέχρι να μαλακώσουν καλά και τα αφήνετε να κρυώσουν.
Ετοιμάζετε τη βινεγκρέτ: Τοποθετείτε όλα τα υλικά στον κάδο του μπλέντερ εκτός από το ελαιόλαδο. Με το μπλέντερ να δουλεύει προσθέτοετε σιγά σιγά το ελαιόλαδο, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Βάζετε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα μπολ. Περιχύνετε με 100ml από τη βινεγκρέτ και αναμιγνύετε τη σαλάτα, προσέχοντας να μην την ανακατέψετε υπερβολικά.
Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food styling: Elena Jeffrey