Διαδικασία
Βάζετε μια μεγάλη κατσαρόλα με άφθονο νερό και αλάτι να βράσει. Ρίχνετε τις
βίδες και τις βράζετε για 8 λεπτά. Τις σουρώνετε κρατώντας 1 φλιτζάνι από το νερό που έβρασαν.
Στο μεταξύ, σε ένα μεγάλο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά σοτάρετε το σκόρδο πολτοποιημένο, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα και προσέχοντας να μη μαυρίσει. Σβήνετε με το ούζο και μόλις εξατμιστεί προσθέτετε τον ταραμά, τα ζυμαρικά, τον χυμό και το ξύσμα του λεμονιού.
Ανακατεύετε καλά και προσθέτετε λίγο από το νερό που κρατήσατε, πιπέρι και τραβάτε το σκεύος από τη φωτιά. Πασπαλίζετε με τον άνηθο ψιλοκομμένο και ανακατεύετε με μια σπάτουλα.
Μοιράζετε σε πιάτα πασπαλίζοντας με χοντροτριμμένο πιπέρι και τρίμματα παξιμαδιού.
Φωτογραφία - Food styling: Εύα Μονοχάρη - Funky Cook