Διαδικασία
Αλατοπιπερώνετε τη γαλοπούλα και την πασπαλίζετε με το μισό κάρι. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τη σοτάρετε μέχρι να ροδίσει. Προσθέτετε το κρεμμύδι και τα μήλα και τα σοτάρετε όλα μαζί για 3-4 λεπτά. Προσθέτετε τα σταφύλια ή τις σταφίδες και τα διατηρείτε ζεστά μέχρι να ετοιμάσετε την τραγανή κρούστα.
Ανακατεύετε σε μπολ τη βρώμη, την παρμεζάνα, το υπόλοιπο κάρι και λίγο ελαιόλαδο να γίνει ένα ενιαίο μίγμα.
Μεταφέρετε το μίγμα με τη γαλοπούλα σε πυρίμαχο σκεύος ή το μοιράζετε σε τέσσερα ατομικά πιρεξάκια. Απλώνετε από πάνω το μίγμα της βρώμης, βάζετε το φαγητό στο γκριλ και το ψήνετε στους 180οC για 5 λεπτά, μέχρι δηλαδή να ροδίσει η κρούστα. Σερβίρετε αμέσως και συνοδεύετε με ακατέργαστο ρύζι.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Tina Webb
Tips
Μπορείτε να προσθέσετε στο μίγμα της γαλοπούλας και ένα φλιτζάνι μανιτάρια.