Διαδικασία
Ρίχνετε όλα τα υλικά της μαρινάδας στο μούλτι και τα χτυπάτε μέχρι να πολτοποιηθούν.
Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ το κοτόπουλο, αλατοπιπερώνετε καλά και το περιχύνετε με τη μισή μαρινάδα-σάλτσα. Ανακατεύετε καλά και το αφήνετε στο ψυγείο σκεπασμένο, να μαριναριστεί για 1-2 ώρες. Την υπόλοιπη σάλτσα την κρατάτε για το σερβίρισμα.
Ζεσταίνετε ένα σχαροτήγανο σε δυνατή φωτιά και ψήνετε τα λαχανικά και το χαλούμι για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά. Στο ίδιο σκεύος ψήνετε στη συνέχεια και το κοτόπουλο, για 5-7 λεπτά από κάθε πλευρά.
Τα σερβίρετε όλα μαζί σε μεγάλη πιατέλα, περιχύνοντας με την υπόλοιπη σάλτσα και τα σερβίρετε ζεστά.
Φωτογραφία - Food styling: Εύα Μονοχάρη - Funky Cook
Tips
Εναλλακτικά, μπορείτε να ψήσετε το φαγητό στον φούρνο. Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και τυλίξτε τα σε λαδόκολλα, δένοντας με σπάγκο (σαν μεγάλο πουγκί). Ψήστε για περίπου 40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200οC στον αέρα.