OliveMagazine

Κουραμπιέδες με κρέμα πορτοκαλιού στο ποτήρι

Κουραμπιέδες με κρέμα πορτοκαλιού στο ποτήρι

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 6-7 κουραμπιέδες σπασμένοι σε κομμάτια
  • 350γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 100γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • χυμό από ½ πορτοκάλι
  • ξύσμα από 2 πορτοκάλια
  • φιλέτα από 1 πορτοκάλι
  • ½ φλιτζάνι γλυκό κουταλιού φλούδα πορτοκάλι, σε κομμάτια
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Σε ένα μπολ βάζετε το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα, το χυμό και το ξύσμα του πορτοκαλιού και ανακατεύετε καλά.

Σε 4 φαρδιά γυάλινα ποτήρια, όπως του ουίσκι, βάζετε μία στρώση από τους σπασμένους κουραμπιέδες, σκεπάζετε με 2 κουτ. σούπας από την κρέμα πορτοκαλιού και πασπαλίζετε με γλυκό κουταλιού πορτοκάλι. Επαναλαμβάνετε τις στρώσεις.

Διακοσμείτε τα γλυκά με φιλέτα από πορτοκάλι, λίγο ξύσμα πορτοκαλιού και γλυκό κουταλιού και βάζετε στο ψυγείο μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr