OliveMagazine

Πανεύκολη μους σοκολάτας

Πανεύκολη μους σοκολάτας

Μερίδες:12
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:5'
Έτοιμο σε:25'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 220γρ. βούτυρο αγελάδος (82%)
  • 10 αβγά
  • 160γρ. ζάχαρη
  • 400γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Λιώνετε το βούτυρο με τη σοκολάτα σε μπεν - μαρί.

Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ τα αβγά, τη ζάχαρη και με το σύρμα, σε μεσαία ταχύτητα τα διογκώνετε καλά. Όταν το μίγμα αφρατέψει σταματάτε το χτύπημα, προσθέτετε χλιαρό το μίγμα με τη σοκολάτα και το βούτυρο και ανακατεύετε με μια μαρίζ.

Μοιράζετε το μίγμα σε μπολάκια της αρεσκείας σας και τα αφήνετε στο ψυγείο έως ότου σταθεροποιηθεί η μους σοκολάτα. Διακοσμείτε με τρίμμα σοκολάτας και φύλλα δυόσμου και σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr