OliveMagazine

Πρωινό με μαρμελάδα φράουλα

Πρωινό με μαρμελάδα φράουλα

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 4 κουτ. σούπας μαρμελάδα Spin Span Extra 100% Φράουλα
  • 800γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 8 κουτ. σούπας μούσλι
  • 2 κουτ. σούπας αποξηραμένα φρούτα
  • 1 μήλο κομμένο σε κυβάκια
  • 1 ροδάκινο φρέσκο ή από κονσέρβα, κομμένο σε κυβάκια
  • 1 μπανάνα κομμένη σε κυβάκια
  • χυμό από 1 μοσχολέμονο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Κόβετε τα φρέσκα φρούτα σε μικρά κυβάκια, τα βάζετε σε μπολ και τα ραντίζετε με τον χυμό από το μοσχολέμονο.

Σε δεύτερο μπολ ανακατεύετε το μούσλι με τα αποξηραμένα φρούτα. Παίρνετε 4 κουτ. σούπας από το μούσλι και τα ανακατεύετε με το γιαούρτι.

Δημιουργείτε στρώσεις σε κάθε βάζο που θα γεμίσετε: Ξεκινάτε τοποθετώντας στη βάση τη μισή ποσότητα του μίγματος με το γιαούρτι, συνεχίζετε με σκέτο μούσλι και από πάνω το υπόλοιπο γιαούρτι.

Ολοκληρώνετε με τα φρέσκα φρούτα και προσθέτετε από 1 κουτ. σούπας μαρμελάδα Spin Span Extra 100% Φράουλα.

Tips

Για να γλυκάνετε περισσότερη τη συνταγή, μπορείτε μέσα στο γιαούρτι να βάλετε 1 κουτ. γλυκού κανέλα και 1 κουτ. σούπας μέλι.


Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr