OliveMagazine

Σπιτική μερέντα

Σπιτική μερέντα

Μερίδες:για 1 μεγάλο βάζο
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:5'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 150γρ. βούτυρο
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  • 2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
  • 4 κουτ. σούπας κακάο σκόνη (κοσκινισμένο)
  • 1 φλιτζάνι φουντούκια, τριμμένα σε σκόνη στο μούλτι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Σε αντικολλητικό κατσαρολάκι και σε χαμηλή φωτιά, λιώνετε το βούτυρο με την κουβερτούρα.

Ανακατεύετε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο.

Προσθέτετε την κουβερτούρα και τα φουντούκια και ανακατεύετε καλά.

Tips

Αν την έχετε στο ψυγείο, βγάλτε την μισή ώρα πριν την καταναλώσετε ή περάστε την ελάχιστα από το φούρνο μικροκυμάτων για να ξαναβρεί τη βελούδινη υφή και τα αρώματά της.


Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr