Διαδικασία
Βάζετε όλα τα υλικά της γέμισης σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτετε μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά. Δοκιμάζετε λίγη από τη γέμιση και αν χρειάζεται αλατίζετε.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200oC. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε το ελαιόλαδο και το βούτυρο.
Απλώνετε στον πάγκο της κουζίνας ένα χωριάτικο φύλλο και με πινέλο το αλείφετε καλά με το μίγμα ελαιολάδου-βουτύρου. Σκεπάζετε με δεύτερο φύλλο και το λαδώνετε επίσης. Κόβετε με ένα μαχαίρι, από την μακριά πλευρά, σε τέσσερις λωρίδες. Βάζετε στην άκρη της κάθε λωρίδας μια δυο κουταλιές της σούπας γέμιση και, διπλώνοντας τις πλαϊνές μεριές, τυλίγετε σε στριφτάρι.
Λαδώνετε τη λαμαρίνα του φούρνου και το τοποθετείτε εκεί. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά. Λαδώνετε καλά τα στριφτάρια και ψήνετε για 30-35 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Φωτογραφία - Food styling: Αντωνία Κατή