OliveMagazine

Τούρτα με ΓΙΩΤΗΣ Crème και φρούτα του δάσους

Τούρτα με ΓΙΩΤΗΣ Crème και φρούτα του δάσους

Μερίδες:8-10
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Χρόνος αναμονής:1 ώρα
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Χτυπάτε τα ΓΙΩΤΗΣ Crème, μέχρι να αφρατέψουν. Χτυπάτε και το Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.

Προσθέτετε το 1/4 του Garni στο χτυπημένο ΓΙΩΤΗΣ Crème, ανακατεύετε και κρατάτε λίγο από το Garni για το γαρνίρισμα.

Βάζετε σε πιατέλα τη μία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και τη ραντίζετε με λίγο ποτό. Απλώνετε το 1/3 από το ΓΙΩΤΗΣ Crème και από πάνω τα μισά φρούτα, πιέζοντάς τα λίγο μέσα στην κρέμα. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία και με τη δεύτερη βάση.

Τοποθετείτε την τρίτη βάση, τη ραντίζετε με το υπόλοιπο ποτό και βάζετε την τούρτα στην κατάψυξη για 1 ώρα.

Καλύπτετε την τούρτα με το έτοιμο Garni και πασπαλίζετε επάνω και γύρω-γύρω με την καρύδα. Τέλος, γαρνίρετε με το υπόλοιπο Garni που κρατήσατε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο