OliveMagazine

Τούρτα μπαβαρουάζ κεράσι

Τούρτα μπαβαρουάζ κεράσι

Μερίδες:για μια φόρμα διαμέτρου 22εκ. με αποσπώμενο πάτο
Χρόνος προετοιμασίας:30'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:30'
Χρόνος αναμονής:5 ώρες
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 φάκελο Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 80γρ. βούτυρο πολύ μαλακωμένο
  • 1 φάκελο Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Κεράσι
  • 1 φάκελο Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Φράουλα
  • 3 κουτ. σούπας Σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Κεράσι
  • 1 φάκελο Garni ΓΙΩΤΗΣ
  • 600ml γάλα
  • κερασάκια μαρασκίνο ή φρέσκα κεράσια για το σερβίρισμα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ετοιμάζετε τη βάση της τούρτας αναμιγνύοντας το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με το βούτυρο, μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μίγμα σα βρεγμένη άμμος. Στρώνετε με αυτό τον πάτο μιας φόρμας με αποσπώμενο πάτο και αφήνετε τη φόρμα στο ψυγείο.

Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του και αφήνετε να κρυώσει λίγο.

Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του. Ετοιμάζετε και το Garni ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.

Μέσα σε ένα μπολ αναμιγνύετε πολύ καλά το Φρουί Ζελέ με το Άνθος Αραβοσίτου, το Σιρόπι κεράσι και το μισό Garni ΓΙΩΤΗΣ και απλώνετε το μίγμα πάνω στο στρωμένο μπισκότο. Αφήνετε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά, για 5 ώρες τουλάχιστον.

Όταν θέλετε να σερβίρετε, ξεφορμάρετε το γλυκό σε πιατέλα σερβιρίσματος και διακοσμείτε με Garni και κερασάκια μαρασκίνο.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο