Διαδικασία
Ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε γυάλινο μπολ και βυθίζετε μέσα τα κομμάτια του κρέατος.
Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη, το βάζετε στο ψυγείο και αφήνετε να μαριναριστεί για 2-3 ώρες περίπου, ανακατεύοντάς το κάθε τόσο με ξύλινη ή πλαστική κουτάλα.
Περνάτε σε ξυλάκια για σουβλάκια τα κομμάτια του χοιρινού, τα αλατίζετε και τα ψήνετε στα κάρβουνα ή σε προθερμασμένο γκριλ για 5-6 λεπτά, αλείφοντάς τα κάθε τόσο με ένα πινέλο με το ζουμί της μαρινάδας.
Συνοδεύετε με ψητές πίτες και πράσινη σαλάτα.
Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food Styling: Elena Jeffrey