tourta bavaroise kerasi
clock icon
30'

Τούρτα μπαβαρουάζ κεράσι

Υλικά

  • 1 φάκελο Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 80γρ. βούτυρο πολύ μαλακωμένο
  • 1 φάκελο Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Κεράσι
  • 1 φάκελο Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Φράουλα
  • 3 κουτ. σούπας Σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Κεράσι
  • 1 φάκελο Garni ΓΙΩΤΗΣ
  • 600ml γάλα
  • κερασάκια μαρασκίνο ή φρέσκα κεράσια για το σερβίρισμα

Δροσερή τούρτα με υπέροχη γεύση κεράσι, χάρη στα Φρουί Ζελέ και το Σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Κεράσι, που θα απολαύσετε πολύ τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ετοιμάζετε τη βάση της τούρτας αναμιγνύοντας το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με το βούτυρο, μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μίγμα σα βρεγμένη άμμος. Στρώνετε με αυτό τον πάτο μιας φόρμας με αποσπώμενο πάτο και αφήνετε τη φόρμα στο ψυγείο.
Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του και αφήνετε να κρυώσει λίγο.
Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του. Ετοιμάζετε και το Garni ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Μέσα σε ένα μπολ αναμιγνύετε πολύ καλά το Φρουί Ζελέ με το Άνθος Αραβοσίτου, το Σιρόπι κεράσι και το μισό Garni ΓΙΩΤΗΣ και απλώνετε το μίγμα πάνω στο στρωμένο μπισκότο. Αφήνετε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά, για 5 ώρες τουλάχιστον.
Όταν θέλετε να σερβίρετε, ξεφορμάρετε το γλυκό σε πιατέλα σερβιρίσματος και διακοσμείτε με Garni και κερασάκια μαρασκίνο.

Διαδικασία

Βήμα 1

Ετοιμάζετε τη βάση της τούρτας αναμιγνύοντας το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με το βούτυρο, μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μίγμα σα βρεγμένη άμμος. Στρώνετε με αυτό τον πάτο μιας φόρμας με αποσπώμενο πάτο και αφήνετε τη φόρμα στο ψυγείο.

Βήμα 2

Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του και αφήνετε να κρυώσει λίγο.

Βήμα 3

Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του. Ετοιμάζετε και το Garni ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.

Βήμα 4

Μέσα σε ένα μπολ αναμιγνύετε πολύ καλά το Φρουί Ζελέ με το Άνθος Αραβοσίτου, το Σιρόπι κεράσι και το μισό Garni ΓΙΩΤΗΣ και απλώνετε το μίγμα πάνω στο στρωμένο μπισκότο. Αφήνετε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά, για 5 ώρες τουλάχιστον.

Βήμα 5

Όταν θέλετε να σερβίρετε, ξεφορμάρετε το γλυκό σε πιατέλα σερβιρίσματος και διακοσμείτε με Garni και κερασάκια μαρασκίνο.