OliveMagazine

Κοκτέιλ με αβοκάντο και γαρίδες

Κοκτέιλ με αβοκάντο και γαρίδες

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:10'
Έτοιμο σε:30'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 2 αβοκάντο κομμένα στη μέση και χωρίς το κουκούτσι
  • 300γρ. γαρίδες μικρές βρασμένες και καθαρισμένες
  • 1 μικρό ματσάκι εστραγκόν ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη (προαιρετικά)
  • 8 κουτ. σούπας μαγιονέζα
  • 2 λάιμ το χυμό από το πρώτο, και το δεύτερο κομμένο σε φέτες
  • αλάτι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Με ένα κουτάλι σκάβετε και παίρνετε μέρος της σάρκας των αβοκάντο. Την ψιλοκόβετε μέσα σε ένα μπολ.

Προσθέτετε το χυμό του λάιμ, τη μαγιονέζα, το λιωμένο σκόρδο (αν χρησιμοποιήσετε), τις γαρίδες και αρκετό από το ψιλοκομμένο εστραγκόν. Ανακατεύετε. Δοκιμάζετε και προσθέτετε αλάτι αν το επιθυμείτε.

Μοιράζετε το μίγμα στις εσοχές των αβοκάντο, σκορπίζετε από πάνω το υπόλοιπο εστραγκόν και γαρνίρετε με φετούλες λάιμ. Σερβίρετε αμέσως.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο