OliveMagazine

Σαλάτα με παντζάρια, φασολάκια και κατσικίσιο τυρί

Σαλάτα με παντζάρια, φασολάκια και κατσικίσιο τυρί

Μερίδες:2
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:15'
Έτοιμο σε:35'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 2-3 παντζάρια βρασμένα (ή έτοιμα από βάζο), καλά στραγγισμένα, σε φέτες
  • 200γρ. φασολάκια βρασμένα ελαφρά, στραγγισμένα
  • 100γρ. κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο
  • Για το dressing

  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί
  • 1 κουτ. σούπας χυμό πορτοκαλιού
  • ξύσμα από ½ πορτοκάλι
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • λίγο αλατοπίπερο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Φτιάχνετε το dressing αναμιγνύοντας καλά όλα τα υλικά που χρειάζονται.

Περιχύνετε τα φασολάκια με τα 3/4 του dressing και ανακατεύετε.

Μοιράζετε σε δύο πιάτα τα φασολάκια, τα παντζάρια και το τυρί, ραντίζετε τη σαλάτα με το υπόλοιπο dressing και σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr