OliveMagazine

Ρολό σφολιάτας με τυρί κρέμα και πάστα ελιάς (VIDEO)

Ρολό σφολιάτας με τυρί κρέμα και πάστα ελιάς (VIDEO)

Μερίδες:4-5
Χρόνος προετοιμασίας:30'
Χρόνος μαγειρέματος:30'
Έτοιμο σε:50'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 1 πακέτο τυρί κρέμα
  • 1 βαζάκι πάστα ελιάς ή ελιές σε ροδελίτσες
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • ελαιόλαδο και προαιρετικά σουσάμι για το πασπάλισμα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ºC. Κόβετε, όσο ακόμη είναι πολύ κρύο, το φύλλο της σφολιάτας σε 3 ροδέλες.

Αλείφετε κατά μήκος το κάθε κομμάτι με τυρί κρέμα.

Προσθέτετε την πάστα ελιάς ή τις ελιές και το ξύσμα. Τυλίγετε σε ρολάκια.

Λαδώνετε ένα ταψάκι. Αραδιάζετε τα ρολάκια, τα αλείφετε με ελαιόλαδο και τα πασπαλίζετε με σουσάμι. Τα ψήνετε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο