bougiourdi_anoigma

Υλικά

    Μερίδες: 4

  • 180 γρ. φέτα
  • 1 μεγάλη ντομάτα αποφλοιωμένη, ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη
  • 1 πιπεριά καυτερή ψημένη, ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη
  • 120 γρ. κασέρι
  • 1 πρέζα μπούκοβο
  • 1 πρέζα άγρια ρίγανη
  • 1 κουτ. σούπας  ε.π. ελαιόλαδο

Φτιάχνουμε νόστιμο μπουγιουρντί εύκολα κα γρήγορα ρίχνοντας μαζί στο φούρνο φρεσκομυρωδάτες ντομάτες, ρίγανη και φέτα και κασέρι.

Βάζουμε τη φέτα σε ένα σαγανάκι (σκεύος), την ντομάτα, την καυτερή πιπεριά, το κασέρι και το μπούκοβο. Τα βάζουμε σε δυνατό φούρνο να ψηθούν για 5-6′.

Όταν το βγάλουμε από το φούρνο, ρίχνουμε τη ρίγανη, το ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

Styling: Κατερίνα Λυκουρέση, Τζαννής Σιφναίος - Food styling: Μάκης Γεωργιάδης - Φωτογραφίες: Studio LM

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζουμε τη φέτα σε ένα σαγανάκι (σκεύος), την ντομάτα, την καυτερή πιπεριά, το κασέρι και το μπούκοβο. Τα βάζουμε σε δυνατό φούρνο να ψηθούν για 5-6′.

Βήμα 2

Όταν το βγάλουμε από το φούρνο, ρίχνουμε τη ρίγανη, το ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

Styling: Κατερίνα Λυκουρέση, Τζαννής Σιφναίος - Food styling: Μάκης Γεωργιάδης - Φωτογραφίες: Studio LM