Crostini,With,Roasted,Tomato,Sauce,,Olives,,Capers,And,Herbs
clock icon
15'

Μπρουσκέτες με σάλτσα τομάτας, κάππαρη και μπούκοβο

Υλικά

  • 8 λεπτές φέτες γαλλική ή χωριάτικη μπαγκέτα
  • ½ κουτί Polpa ΓΚΡΕΚΑ
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • 4 κουτ. σούπας ε.π. ελαιόλαδο
  • μερικά φύλλα φρέσκου βασιλικού, ψιλοκομμένα
  • 1 κουτ. σούπας κάπαρη
  • 1 κουτ. σούπας πράσινες ελιές σε ροδέλες
  • 1 κουτ. σούπας μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 πρέζα μπούκοβο

Ένα πεντανόστιμο σνακ φτιαγμένο με Polpa ΓΚΡΕΚΑ. Εύκολη και ελαφριά επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας.

Τοποθετούμε το ψωμί σε ένα ταψί και ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να φρυγανιστεί και να ροδίσει. Το βγάζουμε από τον φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την Polpa ΓΚΡΕΚΑ, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το βασιλικό, την κάπαρη, τις ελιές και μπόλικο αλατοπίπερο.

Σε κάθε φέτα ψωμί απλώνουμε μια μεγάλη κουταλιά από το μείγμα. Πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και σερβίρουμε.

Διαδικασία

Βήμα 1

Τοποθετούμε το ψωμί σε ένα ταψί και ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να φρυγανιστεί και να ροδίσει. Το βγάζουμε από τον φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο.

Βήμα 2

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την Polpa ΓΚΡΕΚΑ, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το βασιλικό, την κάπαρη, τις ελιές και μπόλικο αλατοπίπερο.

Βήμα 3

Σε κάθε φέτα ψωμί απλώνουμε μια μεγάλη κουταλιά από το μείγμα. Πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και σερβίρουμε.